Shake your feathers

 

collage2

Miros de iarbă, păpădii și pământ, muzică bună, festivaluri, energie pozitivă, vacanță…e doar luna Mai, dar putem începe să visăm la vară și la numeroasele festivaluri care vor urma. Alături de perspectiva muzicii bune și a petrecerilor în aer liber vine și întrebarea : ”Cu ce mă îmbrac?”.

Stilul vestimentar care merge mână în mână cu această perioadă mult așteptată este stilul boho chic. Materiale vaporoase, rochii lungi, cămăși largi, printuri, culori calde, pălării, pene, influențe hippy. Poate e un stil deja clișeic, însă dacă vă aduceți aportul personal atunci când creați un outfit, acesta poate deveni original, doar al vostru.
collage1

 

Am fost foarte încântată de plicul vopsit cu acrilice și m-am hotărât să încerc ceva mai complex, dar totuși accesibil pentru toată lumea.

Pornind de la stilul boho și toată energia verii mi-a venit ideea pentru geanta asta și pentru că vremea se încăpățânează să ne țină în casă, e momentul perfect pentru un proiect DIY.

Am găsit gentuța asta pe Share Your Closet la un preț foarte bun, singurul ei defect fiind uzura curelei, însă de când am văzut-o am știut că e perfectă pentru ceea ce vreau să fac.

collagegentutadiy-painted-feathers-8Mi-am luat vopsele pentru piele de la Art&Hobby Center (sub librăria Humanitas) și sunt foarte mulțumită de ele. Un tub costă 17 lei și vine împreună cu fixator de vopsea, bureți și mănuși. Eu am folosit albastru și galben pe care le-am combinat cu acrilice pentru a obține mai multe culori, nu eram sigură că rezultatul acestei combinații va fi unul bun, însă a fost un experiment și, ei bine, scopul unui experiment este de a experimenta :)).

Înainte de orice, suprafața pe care dorești să o vopsești trebuie degresată (poți folosi spirt). După vopsire se lasă la uscat, iar apoi se aplică fixatorul, care deși are un miros nu tocmai plăcut, oferă un aspect foarte natural pielii.

DSC_1450

De pene, mărgele și șnururi de piele puteți face rost tot din magazine specializate pe partea de art & hobby. Eu am găsit penele mele de fazan într-o drumeție și în momentul în care le-am zărit am știut că le voi folosi la ceva.

Mărgele provin de la un colier vechi, care nu a mai fost purtat de ceva vreme. Deci când întreprindeți mici expediții prin natură(sau seconduri:) fiți mereu atente, după cum v-am mai spus, inspirația poate veni din locuri neașteptate.

pisiceli (10)

pisiceli (75)Am înfășurat părțile uzate ale curelei cu șnururile colorate de piele întoarsă și cu cele care mi-au rămas am legat penele.

collage3pisiceli (64)collage5 collage4 (2)

Perfectă pentru Electric Castle, nu?

All you need is love, inspiration and a cat!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s