Nu arunca, refolosește!

Fie că vorbim despre haine, fie că vorbim despre piese de mobilier sau alte obiecte vechi din casă, sunt de părere că poți găsi o modalitate să le refolosești și să le transformi în ceva nou și original.

Atenția mea a fost îndreptată mereu, într-un mod nu foarte surprinzător, spre cum îmi pot refolosi hainele. Fiind o persoană împrăștiată din fire și neatentă, am plâns de multe ori când mi-am vărsat cola pe bluza preferată, când după spălare m-am ales cu pete albastre în sweatshirt-ul gri deschis, când m-am agățat in clanță și mi-am descusut mâneca de la cămașa nouă și multe altele.

Nu știu ce noroc aveți voi, dar la mine chestiile de genul sunt mai frecvente decât aș vrea să recunosc și în majoritatea cazurilor am ghinion exact cu piesele vestimentare preferate. Tocmai din această cauza am decis ca soluția nu poate fi coșul de gunoi.

Ultimul meu ”proiect de salvare” s-a îndreptat către un pulover crem pe care îl pătasem cu vopsea de păr. Pentru că a venit frigul și nu poți avea în garderobă prea multe pulovere călduroase, nu am renunțat la el.

Și ce mod mai bun de a ascunde niște pete, decât cu alte pete!

Mi-am găsit inspirația pornind de la ideea ”fashion is art”, de acolo a fost nevoie doar de multă vopsea acrilică, o pensulă și un șablon.

collagenewyork collagepulover

Before

IMG_6301

After

IMG_6425 IMG_6426

All you need is love and a cat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s