Forever young – Vama Veche

După multe peripeții, ne-am reîntors în dragul nostru Cluj, deși încă mai simtim mirosul de mare pe pielea arsă de soare și purtăm în gând nopțile de Vamă.

Vama cred că va rămâne mereu un simbol al tinereții. Fie că ai 15 ani și ai mers la mare pentru prima dată fără părinți, fie că ai 40 și ești la mare cu cei mici, te amesteci prin mulțime cu o bere rece în mână sau îți aprinzi o țigară privind visător spre lună.

Multă lume spune că Vama s-a stricat, nu spun că nu e adevărat, atmosfera e diferită de la o vizită la alta, dar Vama e si o stare de spirit pe care ti-o modelezi tu cum vrei. E locul în care, daca ești cu persoanele potrivite, pare că nimic nu poate merge greșit. Locul în care dansezi desculț luând pe rând fiecare terasă care îți iese în cale, în care râzi zgomotos, te rostogolești prin nisip, stai gol pe plaja, te îndragostești, devii una cu marea, împarți un pet de bere și te simți liber, iar când pleci o parte mică din tine încă mai rămâne acolo rătăcind pe plaja cu ochii pierduți undeva printre valuri.

Nu are rost să plângem după ce a fost, e mai bine să ne bucurăm de ce este.

Eu una dacă aș putea să mă întorc maine acolo, aș face-o fară să stau pe gandu

IMG_5918 IMG_6033

IMG_6021 IMG_6026IMG_6030 IMG_6018 IMG_6011 IMG_5994 IMG_5986 IMG_5984 IMG_5980 IMG_5976 IMG_5974 IMG_5954 IMG_5949 IMG_5948 IMG_5945 IMG_5924 IMG_5928 IMG_5941 IMG_5944

De data asta ne-am petrecut într-o formulă mai restrânsă, restul pisicilor din familia noastră fiind răspândite incă prin diverse colțuri ale țării.

Îmi cer scuze față de Snuff, am înșelat-o de foarte multe ori cu alte pisici, dar erau absolut irezistibile.

P.S. pământul e foarte tare, chiar dacă e pământ de Vama Veche, deci dacă mergeți cu cortul, nu uitați salteaua, toată berea din lume nu o sa vă salveze de durerile de oase:)). Din punctul acesta de vedere e foarte bine la cazare, dar nu e aceeași senzație.

Sper că v-ați bucurat și voi la fel de mult de vacanță!

All you need is love…and a cat of course!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s