Muzica bună e de „sabotage”.

Image

Se pare că atunci când ți se pune pata, ți se pune. Așa m-am trezit eu cu o săptămână în urmă, lovită de o pornire mai puternică decât mine chiar de a pleca. Unde? Cât? Pentru ce? Cu ce bani?

1. La Timișoara.

2. Pentru câteva zile ( un week-end căruia din foarte multă bunăvoință i-am adăugat o unitate)

3. Să-mi ofer o recompensă pentru munca grea ce urmează s-o depun de mâine încolo atât în sesiune, cât și înainte. Și…să văd niște oameni dragi mie, dar în special unul vital stării mele totalitare- Ioze.

4. Țac-pac! Am făcut foamea o săptămână și-am avut.

Acum, odată ajunsă acolo, pe joi, după o noapte ce mi-a dăruit doar 3 ore de somn, Ioze m-a plimbat fain frumos în turul noii ei case și, deși am promis că încercăm jacuzzi-ul, lenea nu ne-a permis. Apoi, pe la ora 7 m-am urcat cumințică într-un tren spre Sânnicolau Mare, to get some habibi on my panini (wink, wink).

Însă highlight-ul acestui week-end a fost ziua de ieri, sâmbătă, 25.05.2013, când am aterizat la Sabotage Festival. Cap de afiș a figurat trupa bosniacă Dubioza Kolektiv, o adunătură de spiriduși pompați de sunetul absolut amețitor al trompetei amintind de folclor țigănesc. Băieții au cântat lejer aproape 2 ore, timp în care nu au stat locului și, drept să vă spun, nici eu. Nu poți sta pe loc. Nu…poți. Și da, încălzirea a fost dată de omul nostru român, K-lu, ce-a stârnit gloata adunată într-o hală imensă părăsită. Perfect normal, right? Poți vedea asta în fiecare zi. Not.

După băieții mai sus menționați a urmat un reprezentant al Black Sun Empire, o trupă de olandezi d’n’b badass. Din nou, picioarele nu mi s-au odihnit, și până la ora 4 jumătate, când m-am hotărât să schimb localul, nu s-au oprit. De obicei, nu-s mare fană al acelui gen de muzică, în sensul în care nu aleg în mod voluntar să ascult în boxe când sunt singură, dar ei cu siguranță și-au găsit loc în playlist-ul meu.

Pe afiș, desigur că sunt scriși mai mulți artiști, dar Ioze m-a convins să mergem în Taine, să mai dansăm puțintel. And so we did… and we did it pretty well, might I add, considerând că lumina ne-a orbit de parcă ieșiserăm dintr-o peșteră ferecată, dintr-o vreme taaare îndepărtată. Ploaia ne-a însoțit pe întregul drum până acasă, și în momentul prezent, subsemnata se tratează de-o răceală primăvăratecă.

În încheiere, vă recomand cu mare, mare căldură să vă bucurați de aerul benevol și artsy al Timișoarei, care mi-e teamă că a început să concureze cu cel al Clujului. But hey, that’s just the love factor speaking 😀

Hail the student years and remember… ” Your ignorance is their power”- extras extras de Dubioza pentru ochii ahtiați ai publicului.

https://www.facebook.com/sabotagefestival?ref=ts&fref=ts

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s