De la mare la munte

În aer se simte miros de liliac și soarele arde puternic. Bunica și-a pus  ia populară și pornește spre biserică. Nu sunt o persoană religioasă, dar apreciez și savurez din plin tradițiile de aici, care încă sunt păstrate vii.

Mie încă mi-e dor de mare, dor de Vamă, dar și muntele  e frumos, un alt fel de frumos, dar tot frumos.V-am arătat Valea Gurghiului iarna și m-am gândit să v-o arăt și primăvara, poate poate vă fac poftă de un picnic pe malul Gurghiului sau o drumeție prin pădure.

IMG_5570

Bunica încă mai vopsește ouăle cu foi de ceapă roșie, fără coloranți, not bad, părerea mea.

IMG_5575

Aparent toate pisicile trag la mine, oriunde, oricând.

IMG_5591

Atracția față de pisici se manifestă încă din copilărie.

IMG_5587IMG_5601

IMG_5597

IMG_5606

IMG_5607

IMG_5611

IMG_5625

Am putea fi surori.

IMG_5619

Momentan „familia” noastră de pisici e răsfirată prin toate colțurile posibile: Septimia(cu picii ei) și Cri în Mureș, Oana la Drăgășani, Geo în Moldova(suferind că fumează pe ascuns) și eu aici(nefumând de loc, că așa stă treaba).

Urmează o perioadă încărcată, cei care sunteți în an terminal(facultă sau liceu) știți cum stă treaba: licență, examene, festivități și banchete, așa că succes în a vă conserva nervii intacți. la mine nu prea merge treaba.Momentan încerc să nu mă gândesc prea mult la ce va fi și să mă bucur de familie și vacanță. E fain la Cluj, dar e și mai fain acasă unde ești dădăcit de mama.

Vestea bună e că săptămâna asta, dacă toate merg bine,dăm drumul paginii de SALE unde puteți vedea chestiuțele făcute de noi și dacă vă plac le veți putea și achiziționa.

IMG_5613

All you need is love and a cat!

Reclame

3 gânduri despre „De la mare la munte

  1. si ai uitat de mine:))))))) Lia,back in reghin city,unde se rupe old school way asa cum ati invatat si voi pe la noi in Szászrégen:d>:D:D<:*:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s