Nisip de Vamă – part 1

Avem deja nisip în teniși, mirosim a CFR, dar se vede marea în față deci nimic nu mai contează. Pe fundal se aude vocea Septimiei: ” Gașca asta e unde?” toată lumea țipă: ”În Vamăăăă!” Cristina își aprinde ultima țigară și o poștim în fața porții.

Peturile de bere sunt la îndemână și fugim către plajă. E pustiu, e perfect, exact cum speram să fie. Ne facem planuri. Încercăm marea cu picioarele. E rece, dar asta nu contează.

Sărim și țipăm ca nebunii seara la Stuf. Ne încălzim la foc lângă Expirat și ne rupem pe dubstep în Goblin. Septimiei îi place la Vicii, nu-i nimic că ne mutăm și acolo.

Ziua hamsii cu usturoi, ori toată lumea, ori nimeni, știți cum e faza.

Plănuiesc cu Oana outfiturile. Le aranjăm pe fete pentru ședința foto. Sunt frumoase, dar ele oricum sunt frumoase tot timpul. E doar Geo și femeile. Cine mai e ca el.

Septimia încearcă să țină câinii vamaioți, puțin cam prietenoși, la distanță, dar fără succes. Lia ne adună scoici și ne povestește nu știu ce despre paraziți(veterinarii ăștia).

Seara o luăm de la capăt. ”Drăguțul” Oanei ne urmărește cu camera în timp ce ne rostogolim prin nisip.

Cristina ajunge la concluzia că banii s-au dus doar pe țigări și bere. Nu regretă nimic.

Dimineața apărem la TV.

Hamburger-ul ăla a fost cel mai bun din viața noastră sau cel puțin așa ni se pare.

O ardem old school pe plajă cu berea și paiul, ca atunci când ești puștan scăpat pentru prima dată la mare fără părinți.

Geo sapă o groapă în nisip și e mândru de ea.

Suntem fără griji și arși de soare, râdem de polonez că i-au fost furați papucii. Geo și Septimia, mai tupeiști se bălăcesc în mare.

E frumos, a fost frumos și deja ne e dor de ea Vamă. Nu vă așteptați să ne vedeți bronzați că noi nu suntem cu de-astea, nu ăla a fost scopul, scopul principal a fost atins. Ne-am rupt în Vamă cum am știut noi mai bine.

IMG_5550 IMG_5548 IMG_5519 IMG_5512 IMG_5482 IMG_5481 IMG_5474 IMG_5464 IMG_5462 IMG_5454 IMG_5453 IMG_5447 IMG_5440 IMG_5430 IMG_5427 IMG_5424 IMG_5421 IMG_5405 IMG_5399 IMG_5391IMG_5449

Majoritatea hainelor pe care le-am purtat sunt create de noi, va urma un post cu restul pozelor inclusiv cele de la mini shooting și detalii despre haine, așa că fiți pe fază.

Sper că ați avut un 1 Mai bestial, eu mă duc să mă pisicesc cu Snuff, care mi-a dus dorul. Cheers!

All you need is love and a cat!

Reclame

3 gânduri despre „Nisip de Vamă – part 1

  1. am vrut sa va-ntreb de unde naiba va cumparati haine, dupa am vazut prima propozitie dupa poze. a doua oara cand iau teapa si va si subestimez, pe de-asupra. keep up the good work, si ma bucur ca v-ati distrat >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s