Ready to wear

Astăzi vă scriu primul post împreună cu Oana, sper să fiți mulțumiți de ”meșteriile” noastre. Noi ne-am distrat facând mini ședința foto și de asemenea hainele despre care o să vă povestim în acest post.

Ne-am hotărât să renunțăm la a ne juca de-a ”imbrăcatul” cu păpușile și să experimentăm asta în mărime naturală și cam asta a ieșit:

collagedress

collageoana

Colaborarea dintre noi, în mare parte merge atât de bine pentru că împărtășim pasiunea comună de a crea piese pentru oameni reali, haine în care ne imprimăm o parte din personalitate. Facem apel la copilul rebel din noi ce sfâșie hainele convenționale și își pune mândru în oglindă haine făcute cu iubire.

DSC_0665

”Culoarea se rasfrânge în blocuri de cele mai multe ori nedefinite, dar de data aceasta dorința lor a fost să se compacteze într-un joc cuminte, aproape geometric, menit să îmbrățișeze relieful natural feminin. Deși nu întotdeauna specific purtătoarei, spre deosebire de fast-fashion, atenția la detalii și calibrare armonioasă au dat naștere unei ținute optimiste, chiar în fața deciziei de a fi separată în două piese individuale.” Oana-citire

DSC_0714 DSC_0725 DSC_0723 DSC_0720 DSC_0694 DSC_0704 DSC_0710 DSC_0681

 

collagelookbook DSC_0782

 

Atunci când creeazi ceva, orice, inevitabil pui în acea creație o parte din tine. Cred ca asta am reușit să facem și noi cu piesele pe care le-am creat pentru a vi le prezenta în acest post.

încheind cu încrederea că v-am captat atenția, vă promitem că urmează o serie de sugestii de styling și multe alte surprize făurite de mâini dibace, so stay tuned și țineți minte mesajul nostru:

Hainele sunt ”tu” purtat pe exterior.

All you need is love…and a cat!

Andreea&Oana

DSC_0910

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s