Peninsula nu se muta

Vuieste FB si toti peninsularii (nu cei cu bilet de o seara pentru concertul de la 5 dimineata din cort) ca se muta Peninsula la Cluj.

Avantajele ar fi ca scapa Muresul de mizerie, galagie si drogati (doar pentru cateva zile), din perspectiva unora. Si eu altele nu gasesc. E clar ca altfel stau culisele situatiei, mai trebuie spalati niste bani, castigati altii. Ar aduce un festival cu renume intr-o zona cu mai mult potential, cica.

Dar sa nu uitam ca renumele si l-a facut in Mures si ca cei care vin an de an nu o fac pentru centrul universitar, obiective de vizitat sau infrastructura dezvoltata. Vin pentru muzica, bere, votca bagata pe ascuns, iubit pe malul Muresului, agatat pe la terase si dormit praf langa un gard, pentru femeile bete si minorele cu tinte, pentru pogo si starea de echilibru in care esti prieten cu toata lumea, chiar daca in fapt pe strada nu va salutati. Pentru jointul fumat linistit, saritul cu coarda, dormitul in cort si un fel de iubire, pentru acele cateva zile in care cercul e inchis si noptile scurte, avem Peninsula.

Peninsula nu e un loc, sa-l puteti muta. Peninsula e o stare, oricat de cliseic ar parea. Care ramane unde s-a nascut.

 

 

 

//

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s