Handmade mini giftbags

După cum am promis cu ceva vreme în urmă pe facebook, o să vă prezint câteva tutoriale de cadouri şi decoraţiuni handmade pentru sărbători. Deşi e ultima sută de metri, timp încă mai este pentru a căuta cadouri, a le împacheta sau pur şi simplu pentru a decora casa.

Deoarece Crăciunul, pe lângă timp petrecut în familie înseamnă cadouri, primul tutorial este despre cum să faci mini pungi de cadouri personalizate în timp util. Pentru mine personal ambalajul unui cadou dăruit a fost mereu la fel de important ca şi cadoul în sine şi de ce să dai bani pe ceva ce poţi face tu cu mâna ta mult mai bine.

Mai ales dacă sunteţi şi în criză de timp, tutorialul următor s-ar putea să vă salveze.

Aveţi nevoie doar de:

tutorial

Eu am folosit nişte foi de hărtie simple, dar desigur se poate folosi hârtie de împachetat, mai ales dacă nu vrei să faci desenele sau modele tu.

1.

         gEakFtSr - Copy

2.

wJkums9z

3.

7G6D0V2E - Copy

4.UJanWGsk

5.

lI0GeqY9 - Copy

6.

CpJGgY5c - Copy

7.7BeqyhmU

Şi gata

dC1JBZ4o - Copy

 Pentru lipire se poate folosi şi bandă dublu adezivă, este modalitatea cea mai curată şi simplă de a lipi hârtie(în mod normal eu asta folosesc, dar de data asta nu am avut) sau lipici. Pentru cadourile mai grele sau mai voluminoase aş recomanda hârtie cartonată, pentru o mai bună susţinere şi pentru a evita ruperea pungii.

Te poţi juca desigur cu forma, culoarea şi mărimea produsului final, în funcţie de timpul avut la dispozţie şi materialele pe care le ai, îi poţi pune tortiţe, panglici, gift tag-uri şi alte decoraţiuni.

0kz5xEBU - Copy

Foloseşte-ţi  imaginaţia!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s