Si a fost CTC

N-am mai scris presupusa recenzie CTC. Timpul asta liber e o gluma. In 5 min ajuns in camin, schimbat si sarit in taxi. Alergat putin si cu limba de un cot, ajung la neste feciori din Cluj. Fumati, clar. Doar daca nu erau incontrolabil de fericiti ca deschid concertul CTC. E destul de greu sa fii trupa din deschidere, zic eu. Mai ales daca diferenta e atat de mare. Fie. In dorinte exprimate verbal, au cantat ei ce-au stiut, pana s-au aruncat copiii mai batrani pe scena. De acolo, vreo ora jumate nimeni nu mai stie nimic,Au bagat baietii atat de bine, ca era ud leoarca, Doc. Piese vechi, piese noi, pentru oameni la fel. Un mic bis, ca s-a insistat.

Trebuia sa scriu dupa, acum e tarziu. Dar am un tricou care nu ma lasa sa uit. A doua zi, delir. Delirul de copil dupa Craciun, delirul incantarii plina de entuziasm din tinerete. Mama, cum a fost!

Laitmotivul concertelor de gen nu a lipsit: cocalarii lingand femei si alti badarani capabili sa loveasca o fata ca sa ranjeasca in fata scenei a „am,intrat pe gratis”. Trecem peste, trecem peste. Cu masina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s