Flower Power

Pentru iubitorii de ceai, avem o veste foarte bună: s-a redeschis Flowers Tea House( numai bine pentru că vremea asta cere un ceai sau o cafea aromată și fierbinte).

Cei care nu știu, Flowers a fost o ceainărie micuță și cochetă din Piața Unirii, care din nefericire a fost închisă o perioadă, dar care și-a redeschis ușile boemilor iubitori de ceai într-o nouă locație mult mai spațioasă, pe strada Emil Isac nr.11(mutarea a fost o mișcare bună).

Încântate de veste și dornice de a scăpa de vremea de afară, ieri seara am decis să testăm și noi noul loc. Nu am fost dezamăgite. Atmosfera este una liniștită și relaxantă, muzica bună, iar oamenii frumoși și colorați. Meniul bogat în sortimente de ceai și nu numai, dă posibilitatea de a găsi ceva pe gustul fiecăruia. Răsfoindu-l ne-am simțit ca niște copii într-un magazin cu jucării, nu știam ce să alegem.

Prețurile sunt accesibile, locul drăguț. Fie că vreți să savurați o cafea în pauza dintre cursuri, fie că vă adunați la un ceai seara, vizitați-l cu încredere.

p.s. încercați cafeaua cu marzipan.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s